Informatieavond Nationale Diabetes Challenge

De Nationale Diabetes Challenge (NDC) is een wandelevenement van de Bas van de Goor Foundation. Samen wekelijks wandelen in de buurt is gezellig en goed voor je gezondheid. De wandelingen zijn bedoeld voor zowel mensen met diabetes, als zonder diabetes. Bewegen is namelijk goed voor iedereen! Mensen die uit zich zelf moeilijk in beweging komen, lastig vinden om alleen te komen of niet of moeilijk aan kunnen sluiten bij een sportvereniging, om welke reden dan ook, zijn nadrukkelijk uitgenodigd.

Op maandag 22 april is er een informatieavond over de Diabetes Challenge in de bibliotheek , Campuslaan 6 in Wijchen. Iedereen die interesse heeft is welkom. De avond begint om 19.00 uur tot 20.00 uur. De zaal is om 18.45 uur open. Voor koffie/thee wordt gezorgd. Graag vóór 18 april hiervoor aanmelden via: bibliotheek Wijchen agenda. Indien u nog vragen hebt bel dan naar: 06-46797601.

Als u mee gaat doen schrijf u in vóór 9 mei via: www.nationalediabeteschallenge.nl/wijchengezond. Inschrijven kan vanaf 18 april. Na inschrijving volgt er nog meer praktische informatie. Ook dit jaar wordt er een gezonde kookactiviteit georganiseerd.

Er zijn geen kosten aan verbonden. Er is een maximum van 50 inschrijvingen. Dus meld u snel aan!

Meer informatie klik dan hier

Meer nieuwsberichten